VÄRDERA VÄLBEFINNANDETS GÅVA


I tider av stress, oro och osäkerhet måste vi fokusera på det som är viktigt och skapa positivitet. Njut av de enkla sakerna. De goda sakerna. Hem. Familj. Oss själva. Natur. 

Ta en stund - eller fem - och anslut igen. Koppla av och ladda.

Vi har turen att vi bor i en vacker del av världen, med naturen i närheten och med alla de goda saker som den erbjuder: avslappning, energi och många hälsofrämjande fördelar från dess växter och luften vi andas in.

Fånga allt detta hemma. Ta tid för dig själv och upplev hur mycket tid du har tillgänglig med dessa underbara nordiska produkter - skapade från det land som vi kommer ifrån - helt naturliga, alla växtbaserade, alla veganska och utan skadligt innehåll. Produkter som du kan använda gång på gång och andra vackra grejer av högsta kvalitén som kommer att hålla för alltid.

Ge någon du älskar en gåva av välbefinnande - kanske är den personen du själv....

följ @5starwellbeing


skapa din egen önskelista

Vid varje produkt kan du se en liten stjärna - detta indikerar att du kan välja den och lägga till en önskelista - ditt eget urval av föremål som du skulle älska att få när det är dags att ge presenter. Skicka listan till vem du vill, så enkelt med ett snabbt e-postmeddelande. Då kan köparen antingen besöka vår Ystad butik eller beställa online från webbshoppen..
prenumerera

När du har hittat en kräm, serum, schampo, te eller till och med ett doftljus som du bara älskar varför inte beställa det på prenumeration? Med 5% rabatt, ingen bindningstid eller överenskommelser kan du koppla av och bara vänta på att ditt paket kommer till din brevlåda med vilken frekvens du än väljer. Var tredje månad, två gånger om året ... allt är ditt val. Du kan till och med få en Spa Box full av noggrant utvalda produkter för en säsongsbetonad skönhetsupplevelse - kolla in vår sida "Spa Box engångsköp".


ta hand om miljön

Genom att välja varumärken som har en ansvarsfull attityd till produktion, använder ekologiska ingredienser av högsta kvalitet, hållbart jordbruk och genom att de registrerar sig för världens B-Corp-rörelse ger detta oss alla försäkringar om att deras produkter håller högsta kvalitet och att vi är göra bra val för alla. Alla våra produkter är veganska, växtbaserade och gör det bästa av de bästa råvarorna som vi kan hämta från så nära hemmet som möjligt. Följ Slow Beauty-rörelsen, inspireras av de bästa produkterna som kan ge dig den bästa välbefinnandeupplevelsen och de bästa resultaten..